
Hvordan indtager og bruger du din CBD-harpiks?
|
|
Læsetid 3 min.
|
|
Læsetid 3 min.
Harpiks er måske mindre udbredt, især blandt nybegyndere, men det er ikke desto mindre et ret alsidigt cannabidiolbaseret produkt. Ganske vist kan disse kraftige CBD-niveauer være forvirrende eller endda skræmmende, men her forklarer jeg, hvordan du kan indtage og bruge din CBD-harpiks harpiks for at opnå optimale resultater uden fare.
Hvis du har fulgt med i mine redaktionelle eventyr på denne blog, vil du huske, at jeg allerede har talt om dampning (som faktisk er min foretrukne måde at indtage CBD på).
Lad mig hurtigt minde dig om, hvad det indebærer: Ved hjælp af et apparat designet til dette formål - som findes i flere former, f.eks. en elektrisk pibe, en elektronisk cigaret eller endda et større apparat et sted mellem en diffuser og en vandpibe - opvarmes det cannabidiolbaserede stof til en høj temperatur, som dog aldrig når forbrændingspunktet.
Fordamperen opvarmer CBD til temperaturer mellem 170 og 210° Celsius, hvilket er nok til at frigive de aktive ingredienser, men ikke til at brænde produktet.
Hvis du ikke vil bruge penge på en fordamper, eller hvis du bare vil prøve CBD-harpiks for første gang, kan du bruge det i salte og søde opskrifter.
Det er meget enkelt at lave mad med vores CBD, du skal bare vide, at det er et fedtopløseligt molekyle. Brug af fedt er derfor afgørende, hvis du vil opleve fordelene ved CBD. Du har nu to muligheder.
For det første kan du blande din CBD-harpiks i olie eller smør. For at gøre dette skal du vælge den olie, der passer dig bedst, eller bruge smør. Smelt derefter harpiksen i fedtet (ca. 1 til 2 gram pr. præparat).
Brug olie eller smør som angivet i opskriften. Hvis det virker for restriktivt, kan du også rive CBD-harpiksen på en ret efter eget valg, bare sørg for, at maden indeholder fedt, så din krop kan optage cannabidiolen.
Det lille ekstra? CBD giver dine præparater en helt ny smag. Du kan endda lege med de forskellige harpikser og deres aromaer.
For at finde ud af mere om harpiks :